Sæt dig godt til rette i en gamer stol, når du skal spille

Gaming bliver taget mere og mere seriøst i disse år. Med den internationale godkendelse af e-sport som en anerkendt sportsgren, har gamerverden oplevet en meget mere positiv modtagelse i det omgivende samfund. Dygtige gamere kan gøre deres hobby til en levevej, hvor de tjener penge ved stævner og gennem gode sponsorkontrakter. Med åbningen i samfundet over for denne nye sportsgren er der også kommet mere fokus på de fysiske følger af intensiv gaming.

Ryg, lænd og nakke bliver nemlig hårdt presset, når der games igennem, både ved stævner og hjemme foran computeren eller konsollen. En god gamer stol er et must have, hvis man vil være seriøs gamer. En gamer stol i god kvalitet giver nemlig bedre siddekomfort og god støtte i ryg, nakke og lænd. I hvert fald hvis man sørger for, at den er rigtigt indstillet. Man kan få kraftige smerter, i både ryggen, nakken og lænden, hvis man ikke sørger for at sidde rigtigt, når man spiller.

Ned med skuldrene

Noget af det, der sker, når man sidder forkert og spiller, det er, at skuldrene trækkes helt op under ørerne og giver anledning til spændinger. Man skal altid huske sig selv på at får skuldrene ned, så man ikke spænder. Sidder man godt i en god gamer stol, så er betingelserne ideelle for at få skuldrene ned, så man ikke overspænder i nakke og ryg. Man synker heller ikke så meget sammen i en god gamer stol, så ryggen og lænden kommer ikke på samme måde under pres. Det er vigtigt, at man er opmærksom på disse ting. Det slider på ryghvirvlerne, hvis man sidder dårligt og spiller.

Find din gamer stol online

I coolshop.dk kan du finde et godt udvalg af gode stole, specifikt rettet mod gamere. En gamer stol skal kunne indstilles præcist til din krop, så du får maksimal komfort, når du spiller. Er den det, så har du bedre chancer for at undgå smerte og skader forårsaget af dårlige siddestillinger under spillet. Det kan godt betale sig at forebygge skader ved gaming.