Flyt rundt på møblerne med en hund på 4 hjul fra praktisk webshop

Det er hårdt at slæbe rundt på møbler og andet tungt inventar. De kan være svære at få greb om, og man kan få svært ondt i både fingre og ryg, hvis man ikke har gode hjælpemidler. Ud over at man risikerer at skade sig selv og sin ryg, så kan man også komme til at lave ridser og buler i møblerne, hvis man taber dem eller støder ind i noget med dem. Det er så ærgerligt at komme til at skæmme et smukt møbel, blot fordi man ikke har haft det rigtige hjælpemiddel under flytningen.

En møbelhund hverken gør eller bider. Den logrer heller ikke med halen, for den har slet ikke nogen hale. Ben har den heller ikke, så man risikerer ikke, at den skal lette ben i tide og utide. Faktisk ligner en møbelhund ikke ret meget en hund, til gengæld er den meget anvendelig til at flytte møbler med. En møbelhund består af en solid plade med fire drejbare hjul under. Hvis man skal have flyttet et møbel, så lægger man det bare op på møbelhunden og triller afsted med det.

En dejlig aflastning

En møbelhund er menneskets bedste ven, når der skal flyttes rundt på inventaret og andre tunge ting på arbejdspladsen. Man slipper for dårlig ryg og ømme fingre, og der kommer ikke buler og ridser i de pæne møbler, når de kan manøvreres let omkring ved brug at møbelhunde. Dette er et af de mest praktiske og anvendelige redskaber, der findes, når man arbejder i en moderne virksomhed med lager. Eller i en forretning, hvor der ofte skal flyttes rundt på inventaret.

Find møbelhunde online

I webshoppen nielsbo.dk kan du købe møbelhunde i flere afskygninger. Fælles for dem er, at de er praktiske at have og meget anvendelige til mange formål. De er næsten uundværlige i de fleste moderne virksomheder. Med disse godmodige hjuldrevne vovser kan du og dine medarbejdere få en lettere og mere praktisk hverdag. Og de er billige i drift. Faktisk er der ingen udgifter forbundet med livet som møbelhundeejer.