Find lækkert sportstøj fra de norske fjelde

Det er sundt at bevæge sig og komme ud i den friske luft. Både om sommeren og vinteren er det vigtigt at man holder sig i form. Mange tager en tur på skiferie om vinteren og kaster sig glade rundt på pisterne og får rørt sig en masse. Der smides mange kalorier i alperne og de norske fjelde om vinteren. Her er det vigtigt, at man er godt klædt på, for temperaturen i disse højder kommer let langt ned under frysepunktet. Den slags beklædning har et norsk brand et rigtig godt bud på.

Det norske brand kari traa bærer navn efter en norsk olympisk mester i freestyle ski. Hun begyndte at designe beanies og undertøj til det alpine liv, og det blev en kæmpe succes. I dag er kari traa et brand, som kendes af de fleste sportsudøvere, for sit funktionelle og sexede design. Brandet henvender sig især til kvinder, der udøver sport, og det er vel stadig indenfor skisporten, at navnet kendes bedst. Men også løbere og andre sportsudøvere har taget beklædningen fra kari traa til sig.

Lækkert design med høj funktionalitet

Der findes meget godt sportstøj, der støtter og hjælper huden med at ånde, men hvis det også skal være smukt og feminint og sexet, så er det tøjet fra kari traa, der løber med prisen. Mønstrene fra de berømte norske striktrøjer går igen mange steder i kollektionen fra kari traa, der af mange anses for at være noget af det bedste sportstøj til kvinder. Det feminine touch er også tydeligt over alt i den flotte produktion. Her er funktionalitet og smukt design forenet på bedste vis.

Find kollektionen online

Hos Ny Form kan man købe et stort udvalg af produkter fra kari traa. Der er lækkert undertøj og skitøj, og superlækkert løbetøj. En hver kvinde, der holder af at bevæge sig i det fri, vil kunne finde sit yndlingstøj her. Det er høj kvalitet og feminint, sexet design, der går op i en højere enhed. Gå på opdagelse og find det, der passer til dig og din helt egen personlige stil.