Bliv klogere på livet med bøgerne af Morten Albæk

Der er stor forskel på at læse en bog, og så at læse ting, man ser på skærmen af computeren eller sin smartphone. Der kommer et helt andet fokus, når man læser i en god gammeldags papirbog. Det skyldes efter al sandsynlighed, at bogen kun kan en ting. Den er udelukkende til at læse i, og det er udelukkende det, der står i netop denne bog, der kan læses her. En computer eller smartphone kan gøre flere ting. Man kan lynhurtigt skifte over til en film, sociale medier eller billederne i sit fotoalbum. Det forringer graden af fokus, når der er alternativer til stede.

Filosoffen og erhvervsmanden, Morten Albæk, har udgivet en række bøger, der handler om, hvordan det er at være et moderne menneske. Morten Albæk har haft flere lederroller i dansk erhvervsliv, og han skriver ud fra de erfaringer, han har gjort igennem livet, blandt andet om balancen mellem arbejdslivet og privatlivet. Det er der kommet nogle spændende betragtninger ud af, som mange helt sikkert vil få meget ud af. En del af bøgerne er også kommet som lydbog. Her kan man koncentrere sig om at lytte i stedet for at læse. Der rådes til, at man hører godt efter.

Det svære liv

Morten Albæk undrer sig, berettiget, over, hvordan det kan være, at vi danskere, der jo lever i et af det højst udviklede og mest trygge lande på planeten, alligevel har det så svært med vores liv. Mange har svært ved at finde mening og endnu flere døjer med at skabe en god balance mellem arbejdslivet, med alle dets udfordringer og sejre, og så privatlivet, som kræver andre ting af os. Her er Morten Albæk helt sikkert ikke alene. Der er mange læsere til hans bøger, og det indikerer jo, at vi har et problem her.

Køb bøgerne online

Bøgerne af Morten Albæk og flere andre danske og udenlandske forfattere, kan købes online hos bog-ide.dk. Her finder man webshoppen, der er tilknyttet en af Danmarks helt store boghandlerkæder, Bog & Idé. Det er et godt sted at gå på opdagelse efter nyt læsestof.